Josep Mª Pahissa i Montse Cinca, guanyadors del Circuit Cátala de Duatló

0
655

“Els atletes del CNMolins de Rei i del CNReus Ploms, respectivament, es van proclamar campions del Circuit Català de Duatló després de guanyar també a la darrera prova, la cel·lebrada aquest diumenge a la localitat de Sant Joan de les Abadesses.

La temporada de duatló ha arribat aquest cap de setmana a la seva fi amb dos protagonistes d’excepció: Josep Mª Pahissa i Montse Cinca. Els dos esportistes han confirmat a la darrera prova que han estat els millors de la temporada d’enguany, ja que no només s’han fet amb la victoria del Circuit Català de Duatló sinó que també de la duatló de Sant Joan de les Abadesses.

El Circuit de Duatló ha constat de 9 proves de les quals es puntuaven els 5 millors resultats.

La prova de Sant Joan de les Abadesses, en categoria masculina, ha estat dominada des del primer moment pel que a la fi seria el guanyador final. L’atleta de Molins de Rei ha fet un primer sector a peu juntament amb el duatleta del C.N.Sabadell, Jordi van Hedel (C.N.Sabadell), amb el qual han iniciat el sector en bicicleta junts. Darrera d’ells, venia el duatleta del C.N.Barcelona, Marcel Zamora que els ha atrapat durant el dit sector, juntament amb un altre grup de duatletes.

Aquest grup ha arribat a la zona de boxes de nou tots junts per a fer la segona transció i afrontar la darrera cursa a peu de 2,5 km. Feta la transició, s’ha comprobat que tant Marcel Zamora, com el Josep Mª Pahissa serien els corredors que es disputarien la victòria ja que han començat a marcar les diferències corrent a peu.

La cursa s’ha decidit en el darrer tram on, ha manca de 150 m. en Pahissa ha fet un canvi de ritme espectacular, i Zamora no ha pogut respondre al mateix, fent que el duatleta del C.N.Molins de Rei arribés en primer lloc. El tercer de la prova ha estat el duatleta del C.J. Moià, Joan Planas.

En categoria femenina, la Montse Cinca ha basat, com ja és habitual en ella, la victòria en el tram a peu, dominant el primer sector de la cursa. Durant el tram en bici, ha estat superada per la Lourdes Aymerich (C.J. Moià) i la Núria Padrissa (C.N. Sabadell), però a l’inici del segon sector a peu, la duatleta del C.N. Reus Ploms ha demostrat que corrent és la més forta, i un cop avançades les seves rivals ha deixat clar que ella havia estat la dominadora del Circuit Cátala de Duatló 2.001.

A partir d’ara, el calendari es centrarà en les proves de triatló, que començarà el proper 3 de juny al II triatló l’Estartit – Illes Medes. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.