Campionat de Catalunya Júnior, Juvenil i de Relleus

0
404

“Aquest cap de setmana, 19 i 20 de maig, es celebrarà el Campionat de Catalunya Júnior, Juvenil i de Relleus a l’Estadi Josep Pla Arbonés de Palafrugell. El Campionat de Catalunya es celebra conjuntament amb el Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell-Costa Brava que tindrà lloc el dissabte 19. Aquesta és la desena edició del míting que forma part del circuit Europe Athlétisme Promotion 2001. Un circuit de mítings que aplega un total de 12 mítings internacionals a 7 països europeus. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.