X Míting Internacional de Palafrugell-Costa Brava

0
536

“Aquest dissabte 19 se celebrarà el Míting Internacional d’Atletisme Palafrugell-Costa Brava a l’Estadi Josep Pla Arbonès de la ciutat gironina, organitzat pel Patronat Municipal d’Esports de Palafrugell.

Aquesta edició és molt especial ja que significa la celebració del deu aniversari d’un míting internacional que ja ha demostrat que està consolidat dintre del calendari internacional. Atletes de seixanta països han participat durant aquests deu anys, entre ells destacats Campions Olímpics, Mundials i d’Europa.

El míting es troba dintre del circuit internacional de l’EAP (Europe Athletisme Promotion) que aplega un total de 12 mítings internacional a 7 països europeus. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.