Milla Urbana Ciutat de Badalona

0
563

El proper 20 de Maig, dintre del calendari de les Festes de Maig, tindrà lloc la IX Milla Urbana Ciutat de Badalona i II Memorial Francisco Àguila. La prova té com escenari la Rambla de Badalona, lloc idoni per la realització d?aquest esdeveniment esportiu, tant per als participants com per al públic assistent al mateix. El circuit pel que fa a les seves característiques té un total de 804,5 metres de llarg, amb la qual cosa els corredors tenen que donar dues voltes per completar els 1609 metres de que consta una milla. Aquest any, coincidint amb el 75è aniversari del club, volem organitzar una Milla Urbana molt atractiva. El nostre objectiu es aconseguir que enguany hi participin el major nombre d?atletes possibles, motiu per el qual la cursa és gratuïta i està oberta a tots aquells que hi vulguin participar. La Unió Gimnàstica i Atlètica de Badalona vol que tots el que hi participin s?ho passin d?allò més bé i que se?n duguin un bon record de l?acte. Per això, tots els que hi participin seran obsequiats amb una bossa de regals diversos, així com premis en metàl.lic per aquells atletes que aconsegueixin les primeres posicions de la classificació absoluta. Les escoles i entitats que presentin més atletes a la línia d?arribada també seran obsequiades amb premis en metàl.lic

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.