ASSEMBLEES GENERALS ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

0
347

Aquest dissabte 12 de maig, la Federació Catalana d´Atletisme va celebrar l´Assemblea General Ordinària de l´any 2000 i Assemblea General Extraordinària, a l´ordre del dia figuraven els temes normals d´aquests actes com l´examen i aprovació de la memòria d´activitats, pla general d´activitats, exercici econòmic i pressupost de l´exercici del 2001 que es van aprovar amb normalitat. A l´acte, l´actual Junta de la Federació Catalana va fer lliurament als assembleistes d´un document estadístic corresponent a l´any 2.000. Amb aquestes dades estadístiques es pretén fer una valoració objectiva de la panoràmica de l´atletisme català. Realitat que es troba l´actual Junta quan pren possessió a mitjans del mes d´abril de l´any 2.000. Tot amb l´objectiu d´obrir portes de reflexió i debat de cap a on ha d´anar l´atletisme català. La comissió tècnica va donar algunes notícies d´interès com la seu del proper Campionat de Catalunya Absolut que es celebrarà a Girona, l´organització de la Copa Pirineus per part del C.A. Vic, i la continuïtat del Gran Premi Circuit Català de Cros per l´any que ve. El president de la Federació, Romà Cuyàs, va voler tenir unes paraules de record i sentiment per la desaparició de Pep Vilà que en el moment de la seva mort era part important del nou projecte de la Junta Directiva. També ho va fer per l´Ernest Lluch, antic practicant i constant seguidor del nostre esport. I per últim, un record i profund agraïment a Josep Coromines que després de la seva mort ha legat a la Federació Catalana el seu impressionant arxiu documental atlètic.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.