ASSEMBLEES GENERALS ORDINÀRIA I EXTRAORDINÀRIA

0
516

Aquest dissabte 12 de maig, la Federació Catalana d´Atletisme va celebrar l´Assemblea General Ordinària de l´any 2000 i Assemblea General Extraordinària, a l´ordre del dia figuraven els temes normals d´aquests actes com l´examen i aprovació de la memòria d´activitats, pla general d´activitats, exercici econòmic i pressupost de l´exercici del 2001 que es van aprovar amb normalitat. A l´acte, l´actual Junta de la Federació Catalana va fer lliurament als assembleistes d´un document estadístic corresponent a l´any 2.000. Amb aquestes dades estadístiques es pretén fer una valoració objectiva de la panoràmica de l´atletisme català. Realitat que es troba l´actual Junta quan pren possessió a mitjans del mes d´abril de l´any 2.000. Tot amb l´objectiu d´obrir portes de reflexió i debat de cap a on ha d´anar l´atletisme català. La comissió tècnica va donar algunes notícies d´interès com la seu del proper Campionat de Catalunya Absolut que es celebrarà a Girona, l´organització de la Copa Pirineus per part del C.A. Vic, i la continuïtat del Gran Premi Circuit Català de Cros per l´any que ve. El president de la Federació, Romà Cuyàs, va voler tenir unes paraules de record i sentiment per la desaparició de Pep Vilà que en el moment de la seva mort era part important del nou projecte de la Junta Directiva. També ho va fer per l´Ernest Lluch, antic practicant i constant seguidor del nostre esport. I per últim, un record i profund agraïment a Josep Coromines que després de la seva mort ha legat a la Federació Catalana el seu impressionant arxiu documental atlètic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.