15a CURSA POPULAR DE NOU BARRIS

0
527

El proper diumenge, 27 de maig, el Club d´Atletisme Nou Barris, organitza la ´15a CURSA POPULAR DE NOU BARRIS´ sobre una distància de 10 km certificats per la Federació Catalana d´Atletisme, la cursa infantil i adaptada per a persones amb cadira de rodes i deficiències psíquiques és d´una milla (1609 m)i l´horari de Sortida a les 10 h del matí la popular i a les 9,30h l´infantil i l´adaptat. Cursa Cronometrada per Xip, Sortida i arribada al Parc Central de Nou Barris (Metro L4 Llucmajor) Recorregut urbà pels carrers més cèntrics de Nou Barris Samarreta per tots els participants. Preu: 500 pessetes (xip groc: 300 pessetes)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.