CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ATLETISME ADAPTAT

0
648

El proper diumenge, 13 de maig, el Club d´Atletisme Nou Barris organitza, a les pistes de Can Dragó, el ´CAMPIONAT DE CATALUNYA D´ATLETISME ADAPTAT´ per atletes amb discapacitat física (atletes amputats, amb cadira de rodes i atletes amb paràlisi cerebral). Si voleu participar en alguna prova ho podeu fer, esteu convidats. Competireu conjuntament amb els atletes paralímpics. La competició esta controlada pels jutges de la Federació Catalana d´Atletisme i per tant totes les marques obtingudes tindran validesa. Entre altres proves, hi haurà el 800 m, el 1.500 m i el 5.000 m llisos masculins. Les inscripcions són gratuïtes. Hi haurà, però, un límit de nombre de participants. Per a més informació consulteu la pàgina web del nostre club:

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.