15a CURSA POPULAR DE NOU BARRIS

0
704

El proper diumenge, 27 de maig, el Club d´Atletisme Nou Barris, organitza la ´15a CURSA POPULAR DE NOU BARRIS´ sobre una distància de 10 km certificats per la Federació Catalana d´Atletisme, la cursa infantil i adaptada per a persones amb cadira de rodes i deficiències psíquiques és d´una milla (1609 m)i l´horari de Sortida a les 10 h del matí la popular i a les 9,30h l´infantil i l´adaptat. Cursa Cronometrada per Xip, Sortida i arribada al Parc Central de Nou Barris (Metro L4 Llucmajor) Recorregut urbà pels carrers més cèntrics de Nou Barris Samarreta per tots els participants. Preu: 500 pessetes (xip groc: 300 pessetes)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.