VIII Campionat de Catalunya de Curses d´orientació

0
589

En els termes del Collbató i El Bruc i com a contrapunt a les festes de Sant Miquel d´aquest darrer municipi, ha tingut lloc el prop passat 6 de maig, el VIII Campionat de Catalunya de Curses d´orientació. Aquesta competició ha estat organitzada pel Club d´orientació de Catalunya (COC) i ha comptat amb el suport dels respectius ajuntaments i l´autorització de la Direcció del Medi Natural i del Patronat de la Muntanya de Montserrat. Segons va declarar Carles Lladó, president del club organitzador, les curses d´orientació compten amb l´honor d´ésser el primer esport en que Catalunya ha tingut una representació nacional de ple dret internacionalment reconeguda. Aquesta modalitat esportiva és una competició atlètica de camp a través, contra-rellotge i sense itinerari prefixat, però amb l´obligació de passar per uns controls assenyalats en un mapa escala 1:10.000 realitzat per Carles Lladó, amb un nivell de detall excepcional. Només afegir que els mapes usats en aquesta disciplina comporten un alt coneixement del terreny i unes 200 hores de feina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.