CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
339

” Aquest cap de setmana s’han celebrat els Campionats de Catalunya de Proves Combinades a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, Inma Clopés i Alberto Castillo, Campions de Catalunya Absoluts d’Heptatló i Decatló respectivament. En categoria femenina destaca la victòria d’Inma Clopés tot i no haver puntuat a la prova de salt de llargada on ha fet tres salts nuls. Tot i així s’ha imposat a Vanessa Sugrañes per un estret marge de 8 punts. A la categoria juvenil s’ha de destacar el nou Rècord de Catalunya Juvenil a càrrec d’Anna Circuns Guix. En categoria masculina ha guanyat l’atleta júnior Alberto Castillo seguit del també júnior Sergi Cristin. Els atletes favorits d’aquesta especialitat, Marc Magrans i Xavier Brunet s’han retirat. Classificacions Absoluta Heptatló 1. Inma Clopes (GEE Gironí) 4465 Punts (Sènior) 2. Vanessa Sugrañés (GEE Gironí) 4457 p (Promesa) 3. Mónica Vicente (FCB) 4405 p (Sènior) 4. Berta Fontarnau (CA Vic) 4213 p (Júnior) 5. Maria Guixà (Integra 2) 4134 p (Júnior) Classificació Juvenil Exatló 1. Anna Circuns (CA Manresa) 3926 Punts Rècord Catalunya Juvenil 2. Isabel Garcia (GEE Gironí) 3270 p 3. Lourdes Padial (AAC-UBAE) 3004 p Classificacions Absolut Decatló 1. Alberto Castillo (FCB) 5961 Punts (Júnior) 2. Sergi Cristin (GEE Gironí) 5424 p (Júnior) 3. Alex Martín (CA Lleida) 5405 p (Promesa) 4. Francisco Muñoz (CE Uni.) 5147 p (Sènior) 5. Joan Canales (CA Dominiques) 4985 p (Promesa) Classificacions Juvenil Octatló 1. Francesc Camprubí (GEE Gironí) 4406 Punts 2. Marc Girós (AE St. Eulàlia) 3902 p 3.0Xavier Carreres (Girona CB) 3782 p “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.