CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PROVES COMBINADES

0
460

” Aquest cap de setmana s’han celebrat els Campionats de Catalunya de Proves Combinades a l’Estadi de Serrahima de Barcelona, Inma Clopés i Alberto Castillo, Campions de Catalunya Absoluts d’Heptatló i Decatló respectivament. En categoria femenina destaca la victòria d’Inma Clopés tot i no haver puntuat a la prova de salt de llargada on ha fet tres salts nuls. Tot i així s’ha imposat a Vanessa Sugrañes per un estret marge de 8 punts. A la categoria juvenil s’ha de destacar el nou Rècord de Catalunya Juvenil a càrrec d’Anna Circuns Guix. En categoria masculina ha guanyat l’atleta júnior Alberto Castillo seguit del també júnior Sergi Cristin. Els atletes favorits d’aquesta especialitat, Marc Magrans i Xavier Brunet s’han retirat. Classificacions Absoluta Heptatló 1. Inma Clopes (GEE Gironí) 4465 Punts (Sènior) 2. Vanessa Sugrañés (GEE Gironí) 4457 p (Promesa) 3. Mónica Vicente (FCB) 4405 p (Sènior) 4. Berta Fontarnau (CA Vic) 4213 p (Júnior) 5. Maria Guixà (Integra 2) 4134 p (Júnior) Classificació Juvenil Exatló 1. Anna Circuns (CA Manresa) 3926 Punts Rècord Catalunya Juvenil 2. Isabel Garcia (GEE Gironí) 3270 p 3. Lourdes Padial (AAC-UBAE) 3004 p Classificacions Absolut Decatló 1. Alberto Castillo (FCB) 5961 Punts (Júnior) 2. Sergi Cristin (GEE Gironí) 5424 p (Júnior) 3. Alex Martín (CA Lleida) 5405 p (Promesa) 4. Francisco Muñoz (CE Uni.) 5147 p (Sènior) 5. Joan Canales (CA Dominiques) 4985 p (Promesa) Classificacions Juvenil Octatló 1. Francesc Camprubí (GEE Gironí) 4406 Punts 2. Marc Girós (AE St. Eulàlia) 3902 p 3.0Xavier Carreres (Girona CB) 3782 p “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.