CAMPIONAT DE CATALUNYA DE RELLEUS

0
968

“El CA Laietània s’ha proclamat, per primer cop, brillant campió de Catalunya de 3×1000 metres en categoria infantil femení, l’equip, integrat per Marga Barrionuevo, que ha estat dubte fins a darrera hora per un cop al genoll, Cecilia Pozo i Mari Carmen González ha establert, a més, un nou rècord del Maresme, marcant uns esplèndids 9’59”7, vuitena marca catalana de sempre, i superant en més de mig minut! els 10’31”4 que tenia l’Sport Canet desde 1998. L’anterior rècord del club estava en 10’36”6 des de 1997. La Marga ha aconseguit lliurar en quarta posició, en 3’27”7 (oficiosos), amb 6 segons de les primeres (el Cornellà). Rapidament la Cecilia ha aconseguit col·locar-se primera, marcant un parcial de 3’17”6 i lliurant el testimoni a l’actual campiona de Catalunya individual, Mari Carmen González, amb 6” d’avantage. La Mari només ha hagut de controlar l’atac del Tortosa, però finalment ha afegit 6” més de diferència, fent un parcial de 3’14”4. El Tortosa ha estat segon (10’11”0) i el Manresa tercer (10’23”3). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.