Boda entre atletes internautes

0
391

“Aquest dissabte 5 de maig del 2001, a 2/4 de 12 del migdia, la nostra amiga Esperança Justicia (segona de la classificació actual i també de l’any passat) s’ha casat amb el nostre amic i també internauta, Ricard Munné. A part de la família – família, els hem acompanyat part de la seva família – internauta (Pilar Royo — 3ª classificada actual — , Viridiana Arreola i Xavier Martí). Els desitgem tot el millor del món i que el casament els serveixi per pujar encara més amunt del ranking de felicitat i també del ranking internauta. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.