Josep Lluís Blanco guanya els 2.000 obstacles amb 5.38 al míting de l´Aigle

0
638

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (CA Lloret) va aconseguir el passat cap de setmana un brillant triomf en el míting Internacional de l´Aigle, a prop de París, en la competició que inaugurava el circuit Europeu d´atletisme. Blanco va demostrar un estat de forma excel·lent tot i participar en una distància més curta del que és habitual. L´atleta gironí va córrer els 2000 obstacles amb un molt bon registre de 5.38. El triomf de Josep Lluís Blanco, a més, va ser molt còmode i va superar amb autoritat el segon i tercer classificats, el portuguès Vieira i el marroquí Boudham. Blanco assegura que la prova va permetre-li comprovar que és capaç de fer bones marques, encara que no s´ha plantejat seguir competint en proves de 2.000 obstacles. «La meva distància són els 3.000 i és on em concentraré a intentar fer bones marques. Tampoc tinc intenció de competir tot el circuit Europeu d´atletisme i només faré la prova de Palafrugell». Josep Lluís Blanco ja s´ha convertit en un històric d´aquest míting francès perquè l´ha guanyat en les quatre últimes edicions. L´atleta del Lloret assegura que li serveix de baròmetre i que se sent «ambiciós».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.