Josep Lluís Blanco guanya els 2.000 obstacles amb 5.38 al míting de l´Aigle

0
1005

L´atleta lloretenc Josep Lluís Blanco (CA Lloret) va aconseguir el passat cap de setmana un brillant triomf en el míting Internacional de l´Aigle, a prop de París, en la competició que inaugurava el circuit Europeu d´atletisme. Blanco va demostrar un estat de forma excel·lent tot i participar en una distància més curta del que és habitual. L´atleta gironí va córrer els 2000 obstacles amb un molt bon registre de 5.38. El triomf de Josep Lluís Blanco, a més, va ser molt còmode i va superar amb autoritat el segon i tercer classificats, el portuguès Vieira i el marroquí Boudham. Blanco assegura que la prova va permetre-li comprovar que és capaç de fer bones marques, encara que no s´ha plantejat seguir competint en proves de 2.000 obstacles. «La meva distància són els 3.000 i és on em concentraré a intentar fer bones marques. Tampoc tinc intenció de competir tot el circuit Europeu d´atletisme i només faré la prova de Palafrugell». Josep Lluís Blanco ja s´ha convertit en un històric d´aquest míting francès perquè l´ha guanyat en les quatre últimes edicions. L´atleta del Lloret assegura que li serveix de baròmetre i que se sent «ambiciós».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.