Barcelona acull la cimera de l´atletisme europeu

0
486

Barcelona, candidata a organitzar els Campionats d´Europa d´atletisme el 2006, acollirà aquest cap de setmana les reunions del Consell Directiu de l´Associació Europea (AEA), que haurà d´establir el procediment i el grup avaluador de les candidatures per l´esmentat torneig. Göteborg, seu dels Mundials el 1995, és l´única rival de Barcelona, de moment, en la lluita per la seu dels Europeus 2006, pels que la Ciutat Comtal ha apostat fort. La seu del màxim torneig continental serà anunciada a Frankfurt el 6 d´octubre durant la 95 reunió del Consell Directiu de l´Associació Europea. El president de la IAAF, el senegalès Lamine Diack, i el secretari general Istvan Gyulai, assistiran a l´hotel Fira Palace a les reunions de Barcelona, que se celebraran de divendres a diumenge. Hi assistirà també el president de la Federació Espanyola, José María Odriozola, que pertany al Consell Directiu de la IAAF, i José Luís de Carlos, director general de la Federació Espanyola, que pertany com a vocal al Consell Directiu de l´AEA. A l´agenda de l´AEA hi figura l´assignació de seus de les competicions europees del 2002 i el 2003, així com diversos informes dels organitzadors d´altres campionats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.