Cursa de l´Alba 2001

0
375

El proper dia 13 de maig a les 9 h, tindrà lloc a Collbató, població situada al peu de la muntanya de Montserrat i a 30 minuts de Barcelona, la XIV edició de la Cursa de l´Alba. El punt de sortida i arribada és a la piscina municipal de Collbató, que disposa d´un recinte per a l´acolliment dels partipants: guarda roba, servei de massatge i emissora. Degut al mal estat dels camins pels aiguats del passat 10 de juny el recorregut de l´edició d´enguany transcorrerà per pistes de la muntanya seguint el següent itinerari: Collbató – Can Jorba (El Bruc) – Can Maçana (El Bruc) i tornada.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.