“RÈCORD D’ESPANYA ABSOLUT DE BERTA CASTELLS”

0
583

“Berta Castells de l’Agrupació Atlètica Catalunya – UBAE ha batut el Rècord d’Espanya Absolut de llançament de martell amb un registre de 61,62 metres durant la celebració de la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs a l’Estadi de Serrahima aquest dissabte 28 d’abril de 2001. Berta Castells, nascuda a l’any 1984, entrenada per Josep Lluís Velasco, és plusmarquista també en les categories juvenil, júnior i promesa. La sèrie a la competició ha estat: 56,73 – 61,21(R.Esp Pr.) – 61,03 – X – 61,62(R.Esp.Abs.) – X L’anterior rècord d’Espanya estava en possessió de Dolores Perales amb un registre de 61.46 m. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.