“RÈCORD D’ESPANYA ABSOLUT DE BERTA CASTELLS”

0
431

“Berta Castells de l’Agrupació Atlètica Catalunya – UBAE ha batut el Rècord d’Espanya Absolut de llançament de martell amb un registre de 61,62 metres durant la celebració de la primera jornada del Campionat d’Espanya de Clubs a l’Estadi de Serrahima aquest dissabte 28 d’abril de 2001. Berta Castells, nascuda a l’any 1984, entrenada per Josep Lluís Velasco, és plusmarquista també en les categories juvenil, júnior i promesa. La sèrie a la competició ha estat: 56,73 – 61,21(R.Esp Pr.) – 61,03 – X – 61,62(R.Esp.Abs.) – X L’anterior rècord d’Espanya estava en possessió de Dolores Perales amb un registre de 61.46 m. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.