El CA Lleida-UdL obté el bitllet per disputar la final

0
1063

El Club Atlètic Lleida UdL es va classificar aquest cap de setmana per disputar la final de la Lliga Catalana d´atletisme a Primera Divisió, tant en la categoria masculina com femenina. Aquest fet no es produïa des de fa quatre anys. El conjunt femení va accedir a la final al quedar en quarta posició en les eliminatòries celebrades dissabte passat a Vic. Per la seua part, els atletes masculins també es van classificar al quedar tercers ahir a Terrassa. Van destacar l´equatorià Jackson Kiñones, que va guanyar els 110 metres tanques i la prova d´alçada, Joan Galí, que va vèncer en 400 metres llisos, i el relleu de 4 x 100 format per Felip, Mata, Clavería i Lebrón, que també va quedar en segona posició. A més, Isabel Robles va obtindre la segona plaça a la prova de triple salt. Article extret de ´Diari Segre´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.