El CA Lleida-UdL obté el bitllet per disputar la final

0
799

El Club Atlètic Lleida UdL es va classificar aquest cap de setmana per disputar la final de la Lliga Catalana d´atletisme a Primera Divisió, tant en la categoria masculina com femenina. Aquest fet no es produïa des de fa quatre anys. El conjunt femení va accedir a la final al quedar en quarta posició en les eliminatòries celebrades dissabte passat a Vic. Per la seua part, els atletes masculins també es van classificar al quedar tercers ahir a Terrassa. Van destacar l´equatorià Jackson Kiñones, que va guanyar els 110 metres tanques i la prova d´alçada, Joan Galí, que va vèncer en 400 metres llisos, i el relleu de 4 x 100 format per Felip, Mata, Clavería i Lebrón, que també va quedar en segona posició. A més, Isabel Robles va obtindre la segona plaça a la prova de triple salt. Article extret de ´Diari Segre´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.