Resultats de la cursa de montanya més antiga de Catalunya:pujada als Angels.

0
628

Avui s´ha celebrat a Girona la 38ena edició de la pujada al Santuari dels Angels que ha gaudit d´un tempsmolt agrdable i una molt bona participació. Els camins desde el barri antic de Girona fins al cim de la montanya son molt macos, pero molt estrets i no permeten una participació masiva com es mereix la bellesa dels paisatges. Un total de 9 Km de distància i uns 400 metres de desnivell han estat l´escenari que han corregut i caminat els més de 200 participants. Resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.