Esteve Canal i Teresa Forn guanyen la cursa de muntanya més antiga de Catalunya.

0
390

La 38ena edició de la pujada al Santuari dels Angels que ha gaudit d´una temperatura molt agradable i una molt bona participació. Els camins desde el barri antic de Girona fins al cim de la muntanya son molt macos, pero molt estrets i no permeten una participació massiva com es mereix la bellesa dels paisatges. Un total de 9 Km de distància i uns 400 metres de desnivell han estat l´escenari que han corregut i caminat els més de 200 participants. Resultats complets a Internet.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.