El GEiEG masculí és segon i passa a la final del català d´atletisme

0
1050

“L´equip masculí del GEiEG va acabar en un meritori segon lloc en la lliga catalana de clubs de Primera i es va classificar per a la final que es farà el proper 23 de juny. El conjunt grupista, tot i sumar quatre zeros en marxa per desqualificació, en 110 tanques per lesió de Marc Magrans, en 5000 metres per no presentar ningú i en el relleu 4×100 en què Jordi Pibernat va perdre el testimoni, va quedar per davant d´equips del potencial del Lleida i el Vic. Individualment, Jordi Mayoral va aconseguir la victòria tant en 100 com en 200 tot i que les marques no van ser gaire bones perquè tenia vent en contra. Lluís Francisco Martín també va ser el millor en 800 igual que Josep Maria Gener en llargada, amb un millor salt de 7,32. Ruben de Prado va quedar segon en 200 metres mentre que Marc Magrans, que es va notar unes molèsties als bíceps i no va sortir en els 110 tanques, va ser tercer en pes. El Barça, tot i presentar un equip amb molts júniors, va demostrar la seva superioritat amb un triomf aclaparador. L´organització va tenir molts problemes amb el sistema informàtic i no va facilitar cap resultat de les proves individuals. Classificació final: 1. FC Barcelona, 558 punts; 2. GEiEG, 359,5; 3. Vic, 318; 4. Santa Coloma, 315,5; 5. Unió Colomenca, 302; 7. Terrassa, 197; 8. Andorra, 98. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.