María Vasco i Mikel Odriozola participen dissabte en els 20 km marxa de la ´Semana Caminata´ a Mèxic

0
526

Els marxadors, María Vasco i Mikel Odriozola, participaran dissabte 21 d´abril en els 20 km de la Semana de la Caminata a Mèxic, tant María Vasco, bronze als Jocs Olímpics de Sydney, com Mikel Odriozola ja estan seleccionats per als pròxims Campionats del Món d´Edmonton 2001 i buscaran confirmar el seu bon moment de forma amb un bon resultat en terres mexicanes. Vasco travessa aquesta temporada per una immillorable condició física, com ho testifiquen el seu Campionat d´Espanya i el rècord nacional (1:30.09), aconseguit el 18 de febrer al Prat de Llobregat, i serà una de les favorites en els 20 km. de Mèxic. Per la seva part, Mikel Odriozola va aconseguir el títol nacional en els 50 km. marxa amb un registre de 3:45:22.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.