Mustapha El-Khouyali en homes i Laura Rosell en dones guanyadors a la mitja de Lleida

0
1063

Després d´un any de descans, diumenge 8 d´Abril va tornar a disputar-se un dels actes atlètics més carismàtics de l´esport lleidatà. La mitja marató de Balàfia, que va arribar a la desena edició, va reunir un total de 203 atletes per disputar la prova estrella i 76 per a la cursa popular. Els atletes que van optar per la cursa curta, van haver de cobrir un recorregut de gairabé set quilòmetres i la victòria va correspondre a l´atleta del CA Lleida-UdL Josep Cuenca, seguit de Ramón Camps, del Sícoris, i Albert Camarasa, del Dominiques-Carrefour. D´altra banda, en la classificació femenina va guanyar MªJosé Gallardo, del Dominiques, seguida de Roser Xipell del mateix club. Els que van optar per la mitja marató van tindre durant el recorregut fort vent com a principal protagonista. Després d´una cursa fàcil, va guanyar Mustapha El-Khouyali, del Dominiques-Carrefour, seguit de José Antonio de la Fuente, del CA Montsó. En dones, el primer lloc el va ocupar la lleidatana Laura Rosell del Domingo Catalán Fondistes Club. Article extret del diari Segre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.