Ríos anirà al mundial dels 10.000

0
584

“L’atleta argentoní José Ríos s’ha assegurat una plaça pel proper mundial d’atletisme en pista per a la prova de 10000 metres, després de la victòria que va aconseguir dissabte al Challenge europeu d’aquesta distància, disputat a Barakaldo. El fondista del Cros es va imposar de manera espectacular en una disputada carrera amb un excel·lent registre de 27:49:35, la tercera millor marca mundial de l’any. El fort vent que bufava no va ser cap impediment perquè Ríos li tragués més de dotze segons al segon classificat, el portugués Orlenas. L’argentoní va aconseguir el 18è lloc en la final dels 10.000 metres dels darrers JJOO de Sidney i espera repetir, si més no, la seva actuació en els propers mundials que es diputaran a l’estiu a la localitat canadenca d’Edmonton. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.