La Cursa de Bombers de Barcelona ha comptat amb la particiapció de 4.500 corredors

0
378

“La tercera edició de la Cursa de Bombers de Barcelona s´ha tancat amb un balanç total de 4500 participants, la cursa, ha consistit en un recorregut de 10 quilòmetres que ha tingut el seu punt de partida davant l´Estació de França i ha finalitzat al passeig Picasso, al costat del parc de la Ciutadella. El guanyador d´enguany, el kenyà David Tuwei ha completat el recorregut en un temps de 28:24, igualant així la marca del vencedor de l´anterior edició. Tuwei ha expressat satisfacció per la victòria, però ha reconegut que la cursa ha sigut ´dura´. El corredor Jose Luís de l´Óssa ha sigut el primer classificat espanyol, amb un temps final de 28:35. En acabar la competició, de l´Óssa deia que ´havia sigut interessant lluitar amb africans´ i ha afegit que se sentia satisfet perquè havia realitzat ´una bona temporada´. A la categoria femenina, la tanzana Tansi Juma ha realitzat la cursa en 31:33; d´aquesta manera ha millorat la marca de l´antiga guanyadora i ha batut el rècord del circuit. La primera espanyola, Natina Isart ha finalitzat la competició deixant el cronòmetre a 32:12. La cursa s´ha resolt sense cap incidència important i només una persona ha hagut de ser hospitalitzada a causa del cansament, segons han informat Bombers de Barcelona. Aquesta III edició de la Cursa de Bombers de Barcelona ha comptat, com en edicions anteriors, amb xips electrònics personalitzats, incorporats a les sabatilles dels corredors per controlar el temps i les classificacions dels participants. L´esde”

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.