La Cursa de Bombers de Barcelona ha comptat amb la particiapció de 4.500 corredors

0
459

“La tercera edició de la Cursa de Bombers de Barcelona s´ha tancat amb un balanç total de 4500 participants, la cursa, ha consistit en un recorregut de 10 quilòmetres que ha tingut el seu punt de partida davant l´Estació de França i ha finalitzat al passeig Picasso, al costat del parc de la Ciutadella. El guanyador d´enguany, el kenyà David Tuwei ha completat el recorregut en un temps de 28:24, igualant així la marca del vencedor de l´anterior edició. Tuwei ha expressat satisfacció per la victòria, però ha reconegut que la cursa ha sigut ´dura´. El corredor Jose Luís de l´Óssa ha sigut el primer classificat espanyol, amb un temps final de 28:35. En acabar la competició, de l´Óssa deia que ´havia sigut interessant lluitar amb africans´ i ha afegit que se sentia satisfet perquè havia realitzat ´una bona temporada´. A la categoria femenina, la tanzana Tansi Juma ha realitzat la cursa en 31:33; d´aquesta manera ha millorat la marca de l´antiga guanyadora i ha batut el rècord del circuit. La primera espanyola, Natina Isart ha finalitzat la competició deixant el cronòmetre a 32:12. La cursa s´ha resolt sense cap incidència important i només una persona ha hagut de ser hospitalitzada a causa del cansament, segons han informat Bombers de Barcelona. Aquesta III edició de la Cursa de Bombers de Barcelona ha comptat, com en edicions anteriors, amb xips electrònics personalitzats, incorporats a les sabatilles dels corredors per controlar el temps i les classificacions dels participants. L´esde”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.