El maratonià Diego Garcia pateix un infart mentre s´entrenava i mor

0
520

El maratonià Diego Garcia va morir ahir d´un infart sobtat mentre s´entrenava a Azpeitia (Guipúscoa) amb l´atleta Alejandro Gómez, que es trobava a aquesta localitat per disputar avui la mitja marató Azkoitia-Azpeitia. Els dos corredors es trobaven entrenant-se a l´avinguda de Loyola cap a les 12.22 hores quan Garcia, de 39 anys i ja retirat de la màxima competició, es va començar a trobar malament i ràpidament el seu estat va empitjorar fins una ràpida mort tot i l´assistència de l´Ertzaintza i d´una ambulància medicalitzada. El seu representant, Miguel Ángel Mostaza, va dir que darrerament s´havia trobat malament. El resultat més destacat del currículum esportiu de Diego Garcia va ser el seu segon lloc i medalla de plata als Campionats d´Europa de Helsinki de 1994. A la retina de tothom quedarà la imatge de Garcia, sempre amb una cinta al cap, abraçat a Martín Fiz a l´arribada de la marató dels campionats de Helsinki esperant l´arribada d´Alberto Juzdado, fet que significava un històric pòdium al que van pujar els tres atletes espanyols.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.