Mitja Marató Ciutat de Terrassa

0
413

El proper diumenge 1 d´abril se celebrarà la segona Mitja Marató Ciutat de Terrassa que aquest any representa també el Campionat de Catalunya de Mitja Marató, l´Agrupació Esportiva Mitja Marató de Terrassa amb l´Ajuntament de Terrassa i la Federació Catalana d´Atletisme organitzen aquesta competició que es desenvoluparà per un circuit urbà de la ciutat vallesana. La competició començarà les 10 del matí amb la sortida a l´avinguda Jacquard. Té un recorregut del 21.097 metres, amb l´arribada en un marc tant característic com a la zona del llac dins del Parc de Vallparadís.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.