Blanco és 35è en el mundial de cros curt i Espanya acaba cinquena

0
1065

” L´atleta lloretenc José Luis Blanco va ser ahir 35è en el mundial de cros curt que va tenir lloc a la ciutat d´Ostende (Bèlgica), Blanco va ser el segon dels cinc millors estatals que van defensar la selecció espanyola. Espanya, sisena l´any passat, va acabar cinquena per equips. La prova va ser dominada pels corredors africans, especialment els kenyans. El kenyà Enoock Koech va ser el vencedor de la prova amb 12 minuts i 14 segons, 8 menys que l´etíop Kenesisa Bekele. Kènya es va imposar per equips per davant del Marroc. La prova, de quatre quilòmetres, va discórrer en un circuit ple de fang en algunes zones i amb la gespa molt alta en d´altres. Els atletes van haver de fer quatre voltes i mitja a un circuit per completar els quatre quilòmetres de la cursa. En el primer pas, Blanco, amb el dorsal número 150, es va atrevir a discutir la supremacia africana i va passar al mateix nivell que els kenyans, els etiops i els marroquins. A partir de la segona volta, Blanco va perdre contacte amb les primeres posicions, cosa que era previsible, però va saber situar-se en un segon pla, al mateix nivell que l´altre corredor espanyol més destacat, Antonio Jiménez. Al final de la tercera volta, Blanco i Jiménez van entrar a prop de la trentena posició, a 25 segons dels primers. En la darrera volta, el kenyà Koech va fer l´atac definitiu a falta de dos quilòmetres i només un intent desesperat de Kenenisa Bekele, el primer etíop, va semblar dificultar el triomf de Koech. Al final, el kenyà es va imposar amb vuit segons d´avantatge. Kènya, que havia situat quatre atletes entre els quatre primers el 2000, en va situar quatre entre els cinc primers ahir a Ostende. General: 1. E.Koech (Kènya), 12.14; 2. K.Bekele (Etiòpia), 12.32; 3. B.Limo (Kènya), 12.44; 4. S.Kipketer (Kènya), 12.44; 5. C.Kataron (Kènya), 12.45; 31. A.Jiménez (Espanya),13.28; 35. J.L.Blanco (Espanya), 13.29; 37. C.Martínez (Espanya), 13.30; 68. A.Jiménez (Espanya), 13.49; 86. P.Villalobos (Espanya), 14.03; 111. J.España (Espanya), 14.27. Equips: 1. Kènya, 13 punts; 2. Marroc. 48 punts; 3. Etiòpia, 51 punts; 4. Estats Units, 91 punts; 5. Espanya, 171 punts; 6. Portugal, 183 punts. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.