La festa atlètica a Argentona reuneix 300 atletes de tot Catalunya

0
529

“Prop de 300 corredors es van reunir el matí de diumenge per a participar a la XVa edició de la milla urbana d’Argentona. A les deu del matí es va donar el tret de sortida a aquesta prova homologada per la federació catalana d’atletisme amb la cursa de la categoria cadet femení, guanyada per Esther Martínez del club de Corredors de Viladecavalls. Ruben Palomeque, Carme Muntalt, Angie Grau, Fernando Bustos, Tatiana Prietos i Isaac Niebla van ser els guanyadors de les altres categories en unes proves en que els resultats dels atletes argentonins no van ser gaire afortunats. El matí es va acabar amb una cursa popular sobre un recorregut de 2 Km i que va comptar amb la participació de més de 120 atletes de totes les edats, i la posterior entrega de trofeus a totes les categories. El regidor d’Esports, Mateu Piñol, va declarar a Vilaweb Argentona que “la competició ha estat un èxit de participació ja que ha vingut més gent que l’any passat. Cada any va bé i això reconforta molt. Esperem que l’any vinent podem seguir creixent”. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.