1a. CURSA GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA

0
572

” El proper diumenge 25 de març la Federació Catalana d’Atletisme organitza la primera Cursa Gran Premi Circuit de Catalunya que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló serà la pista on els participants faran la cursa. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. La matinal constarà de dues proves: una de 3.000 metres, que significa una volta al circuit A, que per les seves característiques està oberta a tothom i que començarà a les 11,00 hores. La segona cursa de 8.000 metres, que representa una volta al circuit A i una al circuit B, començarà a les 12,00 hores. És la primera vegada que es farà una cursa a peu al Circuit de Catalunya, fet que omple d’originalitat i novetat aquesta iniciativa. Serà sens dubte una gran oportunitat per conèixer des de dins un espai reservat normalment pels motors dels cotxes i motos. Sota el lema “Aquest dia tu hi poses la velocitat” els participants tindran el plaer de gaudir d’un paratge únic i a la vegada de contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal·liar els efectes d’una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix. El preu de la inscripció es de 1.500 ptes. per participant i 1.000 pts per als menors de 15 anys i com ja hem senyalat, la inscripció serà destinada íntegrament a la Fundació. Tots els participants rebran una borsa amb una samarreta commemorativa i regals dels patrocinadors. Les inscripcions es poden formalitzar a la Federació Catalana d’Atletisme i als punts habituals de les curses de fons. Aquesta iniciativa pretén ser una festa de l’atletisme català que amb la motivació d’una bona causa pot unir a la gent de l’atletisme i gaudir en família d’una jornada dominical inoblidable. La Federació Catalana té la il·lusió d’aconseguir un gran èxit en aquesta iniciativa atlètica i solidària, i la intenció donar-li continuïtat en els proper anys. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.