1a. CURSA GRAN PREMI CIRCUIT DE CATALUNYA

0
384

” El proper diumenge 25 de març la Federació Catalana d’Atletisme organitza la primera Cursa Gran Premi Circuit de Catalunya que tal i com indica el seu nom té la gran particularitat de que el Circuit de Montmeló serà la pista on els participants faran la cursa. Aquesta iniciativa té com a objectiu principal recaptar fons per a la Fundació Esclerosi Múltiple. La matinal constarà de dues proves: una de 3.000 metres, que significa una volta al circuit A, que per les seves característiques està oberta a tothom i que començarà a les 11,00 hores. La segona cursa de 8.000 metres, que representa una volta al circuit A i una al circuit B, començarà a les 12,00 hores. És la primera vegada que es farà una cursa a peu al Circuit de Catalunya, fet que omple d’originalitat i novetat aquesta iniciativa. Serà sens dubte una gran oportunitat per conèixer des de dins un espai reservat normalment pels motors dels cotxes i motos. Sota el lema “Aquest dia tu hi poses la velocitat” els participants tindran el plaer de gaudir d’un paratge únic i a la vegada de contribuir a una causa noble, ja que la totalitat de la recaptació de la inscripció dels participants anirà a la Fundació Esclerosi Múltiple per a pal·liar els efectes d’una malaltia que limita i incapacita físicament a qui la pateix. El preu de la inscripció es de 1.500 ptes. per participant i 1.000 pts per als menors de 15 anys i com ja hem senyalat, la inscripció serà destinada íntegrament a la Fundació. Tots els participants rebran una borsa amb una samarreta commemorativa i regals dels patrocinadors. Les inscripcions es poden formalitzar a la Federació Catalana d’Atletisme i als punts habituals de les curses de fons. Aquesta iniciativa pretén ser una festa de l’atletisme català que amb la motivació d’una bona causa pot unir a la gent de l’atletisme i gaudir en família d’una jornada dominical inoblidable. La Federació Catalana té la il·lusió d’aconseguir un gran èxit en aquesta iniciativa atlètica i solidària, i la intenció donar-li continuïtat en els proper anys. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.