Gairebé 3000 arribats a la nova Marató de Barcelona

0
518

Ha estat la segona més numerosa participació de la història de la Marató de Barcelona que ha estrenat circuit, amb victoria del tanzà Benedict Ako i la brasilera Justino. El circuit ha estat molt alabat, peró el vent ha molestat bastant als participants que han demostrat que la Marató es una cursa molt seriosa i un repte per els aficionats al esport. Tots han guanyat i les 6 hores que ha donat la organització han estat una continuada desfilada d´alegria a l´arribada. Acabar una marató, de veritat, de les de 42 Km, es una satisfació que no es pot explicar amb paraules. Resultats complets a Internet.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.