La nova Marató de Barcelona s´estrena sense estrelles

0
554

D iumenge arrenca la nova etapa de la Marató de Barcelona, caracteritzada per un recorregut íntegrament urbà per primer cop en 24 edicions, ja que transitarà per Barcelona, l´Hospitalet, Sant Adrià i Badalona. Aquesta edició, que coronarà aquest any el campió de Catalunya i d´Espanya, ha aconseguit reunir 4000 participants, però cap de les figures més destacades, a causa de les exigències econòmiques que presenten els Anton, Fiz, Roncero, Peña i Gómez. L´organització, que té un pressupost d´uns 40 milions, va lamentar aquest fet ahir, durant l´acte de presentació oficial que es va fer a l´Ajuntament de la ciutat. El català Benet Ojeda, l´actual campió d´Espanya, serà el favorit, amb els fondistes africans com a grans rivals, i intentarà batre el rècord de la prova.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.