La nova Marató de Barcelona s´estrena sense estrelles

0
397

D iumenge arrenca la nova etapa de la Marató de Barcelona, caracteritzada per un recorregut íntegrament urbà per primer cop en 24 edicions, ja que transitarà per Barcelona, l´Hospitalet, Sant Adrià i Badalona. Aquesta edició, que coronarà aquest any el campió de Catalunya i d´Espanya, ha aconseguit reunir 4000 participants, però cap de les figures més destacades, a causa de les exigències econòmiques que presenten els Anton, Fiz, Roncero, Peña i Gómez. L´organització, que té un pressupost d´uns 40 milions, va lamentar aquest fet ahir, durant l´acte de presentació oficial que es va fer a l´Ajuntament de la ciutat. El català Benet Ojeda, l´actual campió d´Espanya, serà el favorit, amb els fondistes africans com a grans rivals, i intentarà batre el rècord de la prova.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.