Moisès Campeny guanya el català de martell amb un llançament de 70,44

0
908

L´atleta gironí Moisès Campeny (Airtel) es va proclamar ahir campió de Catalunya d´hivern de martell amb un millor llançament de 70,44, Campeny va fer una competició en progressió I va llançar 67 metres en els dos primers intents, va fer un nul, 68 metres al quart, 69,02 al cinquè i 70,44 al cinquè. El proper cap de setmana competirà al challenge europeu de llançaments de Niça on intentarà acostar-se al seu rècord absolut d´Espanya. A l´estadi Serrahïma de Barcelona també hi van competir altres llançadors gironins. Irene Poch (GEiEG) va ser tercera en pes amb 11,50 i la seva companya Maria Simó, setena en javelina amb 33,50. La palafrugellenca Sònia Matas va quedar sisena en martell amb 41,56 i setena en el llançament de disc amb 33,17.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.