Moisès Campeny guanya el català de martell amb un llançament de 70,44

0
1049

L´atleta gironí Moisès Campeny (Airtel) es va proclamar ahir campió de Catalunya d´hivern de martell amb un millor llançament de 70,44, Campeny va fer una competició en progressió I va llançar 67 metres en els dos primers intents, va fer un nul, 68 metres al quart, 69,02 al cinquè i 70,44 al cinquè. El proper cap de setmana competirà al challenge europeu de llançaments de Niça on intentarà acostar-se al seu rècord absolut d´Espanya. A l´estadi Serrahïma de Barcelona també hi van competir altres llançadors gironins. Irene Poch (GEiEG) va ser tercera en pes amb 11,50 i la seva companya Maria Simó, setena en javelina amb 33,50. La palafrugellenca Sònia Matas va quedar sisena en martell amb 41,56 i setena en el llançament de disc amb 33,17.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.