Bon resutat dels maratonians lleidatans a Ferrara

0
1064

La selecció d´atletes lleidatans que va competir ahir a la Marató Internacional de Ferrara va fer una gran actuació. Els 17 atletes participants van aconseguir acabar la prova celebrada en aquesta localitat italiana agermanada amb Lleida des de fa anys. El millor dels atletes lleidatans va ser Ramon Antolín, que va acabar catorzè amb un temps de 2 hores i 18 minuts. A més, l´anglès establert a Lleida Stephen Sharp es va classificar al lloc 50. Així mateix, també van aconseguir baixar de les tres hores Vilaró i Piñol. Aquesta selecció lleidatana, patrocinada per la Paeria, la van formar atletes del Sícoris i del Dominiques. Podeu veure un petit reportatge fotogràfic, a la web de C.A. Dominiques. Arrivederci Ferrara. Noticia publicada al diari Segre 12-03-01.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.