Alberto García aconsegueix el bronze en 3000 metres

0
477

El madrileny Alberto García ha donat una nova alegria a l´atletisme espanyol després d´aconseguir la medalla de bronze a la final dels 3000 metres. Aquesta tercera plaça és important no només pel metall en si sinó també per inesperada i per la dificultat que comportava si s´observa la llista de participants en aquesta final, la millor en uns mundials de pista coberta. Alberto García ha realitzat una carrera brillant i intel·ligent sabent que el màxim favorit, el marroquí Hicham El-Guerrouj, que s´ha penjat la medalla d´or, faria una forta tibada mancan sis voltes i marcaria les distàncies. L´atleta madrileny, molt fort, l´ha aprofitada per marxar amb Mohammed Mourhit a la recerca del marroquí amb qui va obrir grans distàncies amb el quart classificat. D´aquesta manera, García ´només´ ha hagut de patir les darreres tres voltes per conquerir un metall que val el seu pes en or. Aquest resultat millora el bronze que el madrileny va aconseguir e n l´Europeu en sala de València 98. Antonio Jiménez, l´altre integrant del combinat nacional en aquesta carrera, ha acabat penúltim després de superar a escassos metres de meta el marroquí Saïd Berioui, que havia fet de llebre a favor del seu compatriota. Respecte a l´or, la lògica ha imperat i El-Guerrouj s´ha imposat sense gaires dificultats en un carrera que ha dominat al seu antull gràcies al seu extraordinari rendiment físic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.