Espanya aconsegueix la seva primera medalla amb el bronze de Martínez en llançament de pes

0
355

Espanya ha aconseguit la seva primera medalla als campionats del món d´atletisme en pista coberta després del bronze aconseguit per l´atleta lleonès Manuel Martínez en llançament de pes, amb una marca de 20,67 metres. Es tracta de la dissetena medalla de l´atletisme espanyol en uns mundials ´indoor´ i la primera d´un llançador de l´Estat. Martínez s´ha quedat a només cinc centímetres de la plata, que ha recaigut en el nord-americà Adam Nelson (20,72), mentre que l´or ha estat per al seu compatriota John Godina (20,82).

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.