Alberto García i Antonio Jiménez passen a la final dels 3.000

0
480

Els dos atletes espanyols que participaven en les sèries dels 3000 masculins del Mundial en pista coberta de Lisboa, Alberto García i Antonio Jiménez, han aconseguit la seva classificació per a la final de la distància, que es disputarà diumenge que ve. Cal destacar que García ha pogut passar amb el segon millor crono de la seva sèrie (7:50.84), només superat per l´australià Craig Mottram, que ha batut el rècord del seu país amb 7:50.21 en una segona sèrie molt ràpida. A més, en el passi pel 2.000, el madrileny encapçalava la prova. En la primera sèrie, la victòria havia estat per a qui es perfila com a gran favorit a la victòria final, el marroquí Hicham El Guerrouj, després de parar el cronòmetre en 8:05.50. Antonio Jiménez ha aconseguit passar a la final en aquesta carrera, després d´acabar en cinquena posició. El plusmarquista mundial dels 1.500 m demostra amb aquesta victòria que arriba a terres portugueses en un bon moment de forma i desi tjós de solucionar l´ocorregut en els passats Jocs Olímpics de Sydney, on el marroquí només va poder aconseguir la plata en un 1.500 en el qual es va imposar el kenyà Noah Ngeny, que serà present a Lisboa, però per participar en la seva prova, mentre que El Guerrouj hi ha renunciat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.