Lleida envia vint atletes a la Marató Internacional de Ferrara

0
802

Una representació de l´atletisme lleidatà participarà el pròxim dia 11 d´aquest mes en la XXIII edició de la Marató Internacional de Ferrara, en què es congreguen cada any prop de cinc mil maratonians de tot Europa. L´expedició, que anirà acompanyada del regidor d´Esports, Bernabé Hernández, sortirà el dia 9 cap a Ferrara. Dels vint atletes que participaran en aquesta marató, onze pertanyen al Sícoris Club i cinc al Dominiques Carrefour. La llista la completan tres atletes lleidatans independents. Tots plegats correran sota la mateixa samarreta que porta el nom de Lleida estampat a sobre.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.