Lleida envia vint atletes a la Marató Internacional de Ferrara

0
1020

Una representació de l´atletisme lleidatà participarà el pròxim dia 11 d´aquest mes en la XXIII edició de la Marató Internacional de Ferrara, en què es congreguen cada any prop de cinc mil maratonians de tot Europa. L´expedició, que anirà acompanyada del regidor d´Esports, Bernabé Hernández, sortirà el dia 9 cap a Ferrara. Dels vint atletes que participaran en aquesta marató, onze pertanyen al Sícoris Club i cinc al Dominiques Carrefour. La llista la completan tres atletes lleidatans independents. Tots plegats correran sota la mateixa samarreta que porta el nom de Lleida estampat a sobre.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.