El Mundial de camp a través de Dublín es trasllada a Brussel·les a causa de la febre aftosa

0
2013

El Campionat del Món de camp a través, que es disputa els pròxims dies 24 i 25 de març, es traslladaran de Dublín a Brussel·les a causa de l´epidèmia de febre aftosa que pateix el Regne Unit, ha anunciat avui la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF). ´La decisió s´ha pres després de llargues converses entre la Federació d´atletisme i el govern irlandès, que ha introduït mesures d´urgència per prevenir l´epidèmia de febre aftosa´, explica la IAAF en un comunicat. ´El Ministeri d´Agricultura no estava preparat per donar la seva aprovació a l´esdeveniment´, ha declarat Christy Wall, responsable de l´organització dels Mundials, que ha indicat que l´anul·lació de les proves els costarà 1 milió de lliures (266 milions de pessetes). La IAAF lamenta aquesta decisió, però alhora se n´alegra, ja que ha trobat una solució de recanvi per mantenir l´edició del 2001 el mateix cap de setmana previst. ´Després de les negociacions amb la Federació belga d´a tletisme, amb el suport de les autoritats de la ciutat i el govern belga, la competició tindrà lloc a Brussel·les sobre el recorregut utilitzat cada any pel cros de la capital´, conclou el comunicat.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.