El Mundial de camp a través de Dublín es trasllada a Brussel·les a causa de la febre aftosa

0
2809

El Campionat del Món de camp a través, que es disputa els pròxims dies 24 i 25 de març, es traslladaran de Dublín a Brussel·les a causa de l´epidèmia de febre aftosa que pateix el Regne Unit, ha anunciat avui la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF). ´La decisió s´ha pres després de llargues converses entre la Federació d´atletisme i el govern irlandès, que ha introduït mesures d´urgència per prevenir l´epidèmia de febre aftosa´, explica la IAAF en un comunicat. ´El Ministeri d´Agricultura no estava preparat per donar la seva aprovació a l´esdeveniment´, ha declarat Christy Wall, responsable de l´organització dels Mundials, que ha indicat que l´anul·lació de les proves els costarà 1 milió de lliures (266 milions de pessetes). La IAAF lamenta aquesta decisió, però alhora se n´alegra, ja que ha trobat una solució de recanvi per mantenir l´edició del 2001 el mateix cap de setmana previst. ´Després de les negociacions amb la Federació belga d´a tletisme, amb el suport de les autoritats de la ciutat i el govern belga, la competició tindrà lloc a Brussel·les sobre el recorregut utilitzat cada any pel cros de la capital´, conclou el comunicat.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.