Els Estats Units acudiran al Mundial de Lisboa sense Maurice Greene

0
467

Els Estats Units acudiran al Mundial de pista coberta de Lisboa, que tindrà lloc entre el 9 i l´11 de març, amb 19 medallistes olímpics entre els seus 49 integrants, segons ha anunciat la Federació nord-americana en acabar els campionats nacionals ´indoor´. Maurice Greene, quatre vegades campió del món a l´aire lliure (100 m a Atenes´97 i 100 m, 200 m i 4×100 m a Sevilla´99), medalla d´or als Jocs Olímpics de Sydney de 2000 en els 100 metres i en el relleu 4×100, i que va igualar dissabte la seva pròpia plusmarca mundial dels 60 metres en sala amb una marca de 6.39 segons en les semifinals del campionat nord-americà abans de guanyar la final, s´ha quedat finalment fora de la llista. El velocista havia afirmat sempre que no acudiria a la cita lusitana. Tres guanyadors més dels campionats nord-americans, Coby Miller (200 m), LaMark Carter (triple salt) i áDwighté Phillips (salt de longitud), tampoc acudiran al Mundial de Lisboa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.