La RFEA fa pública la llista d´atletes que representaran Espanya en el Mundial de

0
446

El comitè tècnic de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme ha fet pública avui la llista definitiva de 21 atletes (11 homes i 10 dones) que participaran en la vuitena edició del Campionat del Món d´atletisme en pista coberta, que se celebra a Lisboa (Portugal) del 9 a l´11 de març de 2001. Es tracta de la selecció més àmplia, si excloem les de Sevilla´91, Barcelona´95 i París´97, de la història. No obstant, la llista inicial es pot veure reduïda si la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) no permetés la participació de Raúl Chapado (16,75 m en triple), Marta Mendía i Ruth Beitia (1,94 m. totes dues en alçada), Concha Montaner (6,61 m. en longitud) i María Peinado (4.282 punts en pentatló). En les proves de concursos (salts i llançament de pes) i en les combinades (heptatló homes i pentatló dones), la IAAF pretén que es disputin finals directes amb dotze atletes com a màxim i per a això imposa unes marques mínimes molt dures. El Campionat del Món es disputarà al Pavilhâo Atlántico, situat al parc de les Nacions, a la riba del riu Tejo. Es tracta d´una instal·lació capaç d´acollir esdeveniments culturals i socials i esportius, com l´última edició del Master de tennis.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.