La RFEA fa pública la llista d´atletes que representaran Espanya en el Mundial de

0
631

El comitè tècnic de la Reial Federació Espanyola d´Atletisme ha fet pública avui la llista definitiva de 21 atletes (11 homes i 10 dones) que participaran en la vuitena edició del Campionat del Món d´atletisme en pista coberta, que se celebra a Lisboa (Portugal) del 9 a l´11 de març de 2001. Es tracta de la selecció més àmplia, si excloem les de Sevilla´91, Barcelona´95 i París´97, de la història. No obstant, la llista inicial es pot veure reduïda si la Federació Internacional d´Atletisme (IAAF) no permetés la participació de Raúl Chapado (16,75 m en triple), Marta Mendía i Ruth Beitia (1,94 m. totes dues en alçada), Concha Montaner (6,61 m. en longitud) i María Peinado (4.282 punts en pentatló). En les proves de concursos (salts i llançament de pes) i en les combinades (heptatló homes i pentatló dones), la IAAF pretén que es disputin finals directes amb dotze atletes com a màxim i per a això imposa unes marques mínimes molt dures. El Campionat del Món es disputarà al Pavilhâo Atlántico, situat al parc de les Nacions, a la riba del riu Tejo. Es tracta d´una instal·lació capaç d´acollir esdeveniments culturals i socials i esportius, com l´última edició del Master de tennis.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.