PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D´ESPANYA DE MARXA EN RUTA

0
442

“Dilluns que ve tindrà lloc l´acte de presentació als mitjans de comunicació del Campionat d´Espanya de Marxa en Ruta, que es celebrarà a Mollet el proper dia 18 de març. El campionat està organitzat per la Reial Federació Espanyola d´Atletisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana d´Atletisme, el Club Atlètic Mollet i l´Ajuntament de Mollet. L´acte de presentació als mitjans de comunicació comptarà amb la participació del President de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs; el President del Club Atlètic Mollet, Joan Ollé; el Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Mollet, Josep Monràs i l´alcaldessa de la ciutat, Montserrat Tura. A l´acte també hi assistirà el seleccionador espanyol de marxa atlètica, Josep Marín, i està prevista la presència d´atletes que participaran en la prova. La conferència de premsa tindrà lloc el dilluns 5 de març, a les 18 h, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Mollet (plaça de Prat de la Riba). “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Sense entrades per mostrar

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.