PRESENTACIÓ DEL CAMPIONAT D´ESPANYA DE MARXA EN RUTA

0
494

“Dilluns que ve tindrà lloc l´acte de presentació als mitjans de comunicació del Campionat d´Espanya de Marxa en Ruta, que es celebrarà a Mollet el proper dia 18 de març. El campionat està organitzat per la Reial Federació Espanyola d´Atletisme, amb la col·laboració de la Federació Catalana d´Atletisme, el Club Atlètic Mollet i l´Ajuntament de Mollet. L´acte de presentació als mitjans de comunicació comptarà amb la participació del President de la Federació Catalana d´Atletisme, Romà Cuyàs; el President del Club Atlètic Mollet, Joan Ollé; el Regidor d´Esports de l´Ajuntament de Mollet, Josep Monràs i l´alcaldessa de la ciutat, Montserrat Tura. A l´acte també hi assistirà el seleccionador espanyol de marxa atlètica, Josep Marín, i està prevista la presència d´atletes que participaran en la prova. La conferència de premsa tindrà lloc el dilluns 5 de març, a les 18 h, a la Sala de Plens de la Casa de la Vila de Mollet (plaça de Prat de la Riba). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.