La junta del GEiEG proposa al rugbi jugar a l´estadi d´atletisme

0
912

La directiva del GEiEG va proposar fa uns dies a la seva secció de rugbi la possibilitat d´adaptar la zona central de l´estadi d´atletisme de Palau perquè puguin jugar-hi els seus partits i al mateix temps s´hi puguin organitzar trobades internacionals. L´objectiu d´aquesta proposta és que el GEiEG s´estalviï els aproximadament 20 milions que costaria muntar unes graderies amb capacitat per a 1000 persones al camp annex a l´estadi i on habitualment ja juguen els diferents equips de rugbi grupistes. La polèmica originada arran del canvi de seu del partit Espanya-França de seleccions absolutes femenines per culpa de la manca de pressupost i sobretot infraestructures (entre elles principalment unes graderies) va refredar les relacions entre la secció de rugbi i la SOCA, que ara amb aquest oferiment intenta buscar solucions a un problema que vr de lluny. Poc després de la inauguració del camp annex a l´estadi d´atletisme, la junta del GEiEG va assumir el compromís verbal amb la secció de rugbi que construiria unes graderies quan s´hi hagués de celebrar un esdeveniment molt important. Arribat el moment, però, l´alt cost de les graderies i la manca de pressupost han impedit que se celebrin diversos partits internacionals que la secció de rugbi grupista ja havia concertat i si l´afer no es resol aviat, tampoc s´hi podrà disputar el mundial de rugbi femení que, a hores d´ara, té molts números de fer-se a Girona. La secció de rugbi del GEiEG ja ha fet saber a la SOCA que per diversos motius no veuen bé l´opció de jugar a l´estadi d´atletisme i entenen que la via a seguir ha de ser la de les subvencions i patrocinadors privats. El president del GEiEG de rugbi, Cipri Duch, va justificar la negativa a canviar l´escenari de joc perquè: «en primer lloc ja tenim un camp on jugar que està en bones condicions. En segon lloc perquè les anteriors experiències de compartir escenari amb la secció d´atletisme no han funcionat. També hem tingut en compte que a l´estadi les dimensions del terreny són reduïdes i, a més, creiem que amb subvencions podem aconseguir les graderies».

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.