La junta del GEiEG proposa al rugbi jugar a l´estadi d´atletisme

0
1060

La directiva del GEiEG va proposar fa uns dies a la seva secció de rugbi la possibilitat d´adaptar la zona central de l´estadi d´atletisme de Palau perquè puguin jugar-hi els seus partits i al mateix temps s´hi puguin organitzar trobades internacionals. L´objectiu d´aquesta proposta és que el GEiEG s´estalviï els aproximadament 20 milions que costaria muntar unes graderies amb capacitat per a 1000 persones al camp annex a l´estadi i on habitualment ja juguen els diferents equips de rugbi grupistes. La polèmica originada arran del canvi de seu del partit Espanya-França de seleccions absolutes femenines per culpa de la manca de pressupost i sobretot infraestructures (entre elles principalment unes graderies) va refredar les relacions entre la secció de rugbi i la SOCA, que ara amb aquest oferiment intenta buscar solucions a un problema que vr de lluny. Poc després de la inauguració del camp annex a l´estadi d´atletisme, la junta del GEiEG va assumir el compromís verbal amb la secció de rugbi que construiria unes graderies quan s´hi hagués de celebrar un esdeveniment molt important. Arribat el moment, però, l´alt cost de les graderies i la manca de pressupost han impedit que se celebrin diversos partits internacionals que la secció de rugbi grupista ja havia concertat i si l´afer no es resol aviat, tampoc s´hi podrà disputar el mundial de rugbi femení que, a hores d´ara, té molts números de fer-se a Girona. La secció de rugbi del GEiEG ja ha fet saber a la SOCA que per diversos motius no veuen bé l´opció de jugar a l´estadi d´atletisme i entenen que la via a seguir ha de ser la de les subvencions i patrocinadors privats. El president del GEiEG de rugbi, Cipri Duch, va justificar la negativa a canviar l´escenari de joc perquè: «en primer lloc ja tenim un camp on jugar que està en bones condicions. En segon lloc perquè les anteriors experiències de compartir escenari amb la secció d´atletisme no han funcionat. També hem tingut en compte que a l´estadi les dimensions del terreny són reduïdes i, a més, creiem que amb subvencions podem aconseguir les graderies».

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.