López (GEiEG) i Mullera (Lloret) guanyen l´or al català d´atletisme

0
1273

” El juvenil del Lloret la Selva, Àngel Mullera, es va proclamar campió del campionat de Catalunya de la seva categoria en la prova dels 1500 metres. Mullera amb un temps de 4:07,17 es va quedar a només dos segons del rècord del campionat. Per la seva banda la cadet del GEiEG Jèssica López va vèncer en el salt de llargada de la categoria cadet amb un millor salt de 5,00 metres. Les actuacions de Mullera i López van ser les més destacades dels representants gironins en el campionat de Catalunya que es va disputar el passat cap de setmanda a Vilafranca del Penedès. Els altres podis gironins van ser per a Francesc Camprubí (GEiEG) segon en la prova de llargada amb una marca de 6,58. Camprubí campió de l´exatló en el campionat català de combinades també va ser finalista en els 60 metres llisos. La juvenil del Girona Costa Brava Yolanda Royán va finalitzar tercera en llargada (4,89 m.) i quarta dels 60 metres. La seva companya de club Verònica Gutiérrez va ser segona en triple salt (10,71) i quarta en la prova de llargada darrera de Royán. Finalment el cadet del girona Costa Brava va ser segón en la rova dels 600 metres (2:29.75) a només 4e dècimes del guanyador. Classificacions: Juvenil masculí: 60 m: 5.F.Camprubí (GEiEG); 1500 m:1.A.Mullera (Lloret la Selva); 60 m tanques: 6.X.Carreras (Girona Costa Brava); Perxa: 5.X.Carreras(Girona Costa Brava); Llargada: 2F.Camprubí (GEiEG). Juvenil femení: 60m:Y.Royán(Girona Costa Brava); Alçada:4.A.Bros (Girona costa Brava); Llargada: 3.Y.Royán(Girona Costa Brava); Triple Salt: 2.V.Gutiérrez (Girona Costa Brava). Cadet masculí: 600 m: 2. A.Gómez (Girona Costa Brava); Llargada: P.Ferrerons (GEiEG); Cadet femení: 4×200: 4.Girona Costa Brava; Llargada: 1.J.López (GEiEG); 60m tanques: 4.A.Bargalló (Girona Costa Brava). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.