Caminata de la Marató

0
545

“L´ajuntament de Barcelona en la línia de donar caliu a la Marató ha organitzat una caminata el mateix dia amb sortida a les 8 i prop de la sortida de la Marató, es tracta d’una caminada urbana oberta a la participació de tothom i amb projecció internacional per tal de donar a conèixer les belleses i particularitats de la ciutat de Barcelona tan als que hi resideixen com als que la visiten d’arreu del país i del món. Itinerari (21 Km.): Av. Rius i Taulet, av. Marquès de Comillas, av. de l’Estadi, av. Montjuïc, jardins Mossèn Jacint Verdaguer, pg. del Castell, castell de Montjuïc, jardins del Mirador, pl. de l’Armada, jardins del Mirador del Poble-sec, pg. Josep Carner, mirador de Colom, pg. de Colom, pg. Isabel II, av. Marquès d’ Argentera, pg. Picasso, pg. Lluís Companys, Arc de Triomf, Estació del Nord, av. Meridiana, pl. de les Glòries, parc del Clot, c/. Rogent, c/. Mallorca, Sagrada Família, av. Gaudí, Hospital de Sant Pau, Travessera de Gràcia, pg. Sant Joan, Diagonal, pg. de Gràcia, pl. Catalunya, Rambla, c/ Hospital, Rambla del Raval, c/. Sant Pau, av. Paral·lel, pl. Espanya, av. Reina Cristina, pl. Carles Bohïgues i pl. Marquès de Foronda. Hora límit d´arribada: 14:30 (la mateixa que la Marató). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.