El-Guerrouj atacarà divendres a Gant el rècord mundial de les dues milles

0
563

El marroquí Hicham el-Guerrouj atacarà el rècord del món de les dues milles en pista coberta divendres que ve a la reunió internacional de Gant, segons han anunciat els organitzadors de la prova. El-Guerrouj, que ja té les plusmarques mundials ´indoor´ dels 1.500 (3:31.18) i de la milla (3:48.35), intentarà millorar els 8:09.66 que va fer l´etíop Hailu Mekkonen l´any passat a Birmingham (Anglaterra). El campió marroquí tornarà a les pistes en la reunió de Gant, després que va haver de renunciar el cap de setmana passat a participar en la reunió de Birmingham a causa d´una bronquitis. Des de la seva derrota en els 1.500 davant el kenyà Noah Ngeny als Jocs Olímpics de Sydney, El-Guerrouj no havia tornat a la competició.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.