El GEiEG masculí és 44è i el Costa Brava femení, 20è a l´estatal de clubs de cros

0
974

“El GEiEG masculí va acabar 44è i el Girona Costa Brava femení, 20è, en el campionat d´Espanya de clubs de cros que es va disputar ahir a Salamanca i en què les vidrerenques Gemma Masnou (JA Sabadell), dotzena en categoria promesa; i Bàrbara Ramón (Girona Costa Brava), dissetena en júnior, van ser les dues més destacades en l´aspecte individual. Sense Pere Ruiz i Paco del Rio, els seus dos millors homes, el GEiEG no va poder millorar el 40è lloc de l´any passat a Tarancón en un circuit molt ràpid i sense desnivell. Joan Gil Pardo, 120è, va ser el millor grupista. El Fila català no només no va revalidar el seu títol sinó que va decebre i es va quedar fora del podi amb la quarta posició final. El triomf de l´Adidas no va admetre dubtes. Els seus quatre atletes van acabar entre els 15 primers i José Rios, segon, va ser l´únic que va poder aguantar el ritme del guanyador, Alberto García, de l´Airtel. En fèmines, el Girona Costa Brava va debutar en un estatal per clubs amb el 20è lloc. En una prova que va dominar la Universidad de Salamanca, amb Teresa Recio i Beatriz Santiago en els dos primers llocs. Isabel Bielsa va ser la destacada de l´equip gironí amb un 64è lloc. En promesa, Gemma Masnou (JA Sabadell) va acabar en un meritori dotzè lloc en una categoria que va guanyar la seva companya Rosa Maria Morató. Per equips, el conjunt vallesà va ser setè. La seva veïna Bàrbara Ramón també va destacar en categori júnior amb un dissetè lloc, a més de ser la segona atleta catalana només per darrere de Cristina Vallès. Els promeses del Girona Costa Brava també van competir, amb Diego Ribao com a més destacat, però l´organització no va facilitar les classificacions. Categoria masculina. Clubs: 1. Adidas, 30 punts; 2. Puma, 50; 3. Navegalia, 54; 44. GEiEG. Individual: 1. A. Garcia (Airtel), 33.20; 2. J. Rios (Adidas), 33.26; 3. A. Juzadado (Fila), 33.37; 120. J. Gil Pardo (GEiEG); 180. S. Giménez (GEiEG); 207. J. Mayol (GEiEG); 221. A. Jarabo (GEiEG); 226. C. Molinet (GEiEG); 237. D. Salvador (GEiEG). Categoria femenina. Senior. Clubs: 1. Universidad Salamanca, 26 punts; 2. Diputación Sevilla, 47; 3. At. Ortuella, 52; 20. Girona Costa Brava. Individual: 1. T. Recio (Univ. Salamanca), 23.22; 2. B. Santiago (Universidad Salamanca), 23.28; 3. M. Fernández (València), 23.42; 64. I. Bielsa (Girona Costa Brava); 82. C. Bosch (Girona Costa Brava); 91. O. Pagès (Girona Costa Brava); 104. P. Guich (Girona Costa Brava); 137. N. Vives (Girona Costa Brava). Júnior. Clubs: 1. Palencia Caja España; 16. Girona Costa Brava. Individual: 1. E. Desviat (Marathon), 18.18; 2. A. Menéndez (Valencia), 18.20; 3. P. Mendoza (València), 18.33; 17. B. Ramón (Girona Costa Brava), 19.55; 56. S. Sarabia (Girona Costa Brava); 81. M. Poch (Gi Costa Brava). “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.