Cursa de Muntanya de la Vall del Congost

0
405

“Després de tres anys en blanc, es va tornar a organitzar l´any passat aquesta cursa de muntanya per part d´un Grup d´Atletes del Congost i del Club Excursionista d´Aiguafreda-St Martì, aprofitant la privilegiada situació de la Vila de Tagamanent enmig de la Vall del riu Congost, formada pels Cingles del Bertí a un costat i el turó del Tagamanent a l´altre, ja dins del Parc Natural del Montseny. Us proposem un recorregut que en un 90% passa per camins ´trialers´, per uns indrets envoltats de pins i alzines, lluny de l´asfalt i els cotxes habituals en moltes proves. Aquí l´objectiu no ès el temps fet a la cursa, sinó que per un dia gaudir d´això tant senzill com és fer un vol. per la natura….., encara que us el suareu una mica pujant i baixant els 1.125 mts. positius de desnivells, repartits en una distància no homologada de 28 quilòmetres entre les comarques d´Osona i el Vallès Oriental. La sortida es donarà davant l´Ajuntament de Tagamanent a les vuit del matì, i està limitada a 300 corredors; el temps limit està fixat en 5 hores. Les inscripcions a mes del nostre correu electrònic, tambe es poden fer a la tenda del Correr Correr de Vic (tlf. 93.8890012) carrer d´Argenters nº 7; tambe a Deportes Atleta´s – Domingo Catalan, ctra.de la Bordeta, 7 Barcelona. I a l´Ajuntament de Tagamanent tlf. 93.842.91.26. Recordeu la data del 4 de març per participar-hi. Us hi esperem Per informació: Tel. 93 851 22 98 “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.