Granados afronta el seu primer 20 km de marxa al campionat de Catalunya

0
913

La sarrianenca Encarna Granados (GEiEG) afrontarà diumenge els seus primers 20 quilòmetres de marxa de la temporada en el campionat de Catalunya que coincidirà amb la 26a edició del prestigiós Gran Premi Ciutat del Prat. Granados tindrà com a màximes rivals les també catalanes Maria Vasco, bronze als Jocs Olímpics de Sydney, i Eva Pérez, també olímpica. La marxadora sarrianenca assegura trobar-se en un bon moment de forma després de quedar-se fa pocs dies a 10 segons del rècord d´Espanya en la distància els 5 km. «Estic bé però m´agafo la prova amb la mentalitat d´un entrenament i de mantenir un ritme viu però sense pensar amb la marca perquè encara és molt aviat». Granados assegura que les dues proves importants d´aquesta temporada seran «el campionat d´Espanya del 15 de març i la Copa d´Europa a Torí (Itàlia) al juliol. Aquí es decidiran les places pel Mundial del Canadà». En categoria masculina, Dani Plaza, David Márquez, José Manuel Domínguez i José Antonio González són els màxims candidats al títol català.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.