Girona tindrà per primer cop 4 equips a l´estatal de cros de clubs

0
970

“L´atletisme gironí tindrà per primer cop quatre equips en el campionat d´Espanya de cros per a clubs que es disputarà demà passat a Salamanca (Salas Bajas). La irrupció del Girona Costa Brava s´ha fet notar i tres equips d´aquest nou club competiran a Salamanca (sènior i júnior femení i promesa masculí), a més de l´equip sènior masculí del GEiEG. El Girona Costa Brava, a més, serà un dels clubs catalans amb més presència i només el JA Sabadell, FC Barcelona i AA Catalunya estaran al seu nivell en nombre de participació. En categoria senior masculina, el GEiEG intentarà millorarà el 40è lloc de l´any passat a Tarancón però tindrà la baixa de dos dels seus millors fondistes: Pere Ruiz i Paco del Rio. El primer podria ser pare aquest cap de setmana mentre que el segon participarà en el campionat d´Europa de veterans de pista coberta. Els integrants de l´equip grupista són Joan Gil Pardo, Sergi Giménez, Àlex Jarabo, Dani Salvador, Jordi Mallol i Carles Molinet. El responsable de fons del GEiEG, Josep Maria Badosa, considera que l´objectiu del club gironí «ha de ser millorar el 40è lloc de l´any passat a Tarancón. Tenim dos baixes importants però en Pere tampoc va acabar l´any passat i crec que la resta d´atletes estan més forts que l´última vegada». La prova sènior masculina començarà a dos quarts d´una i s´haurà de cobrir una distància de 11.800 metres. El Fila Domingo Catalán és el vigent campió i equips com l´Adidas, Puma o Reebook també tenen opcions de victòria. En sènior femení, el Girona Costa Brava debutarà en un campionat d´Espanya de clubs. La nova formació gironina tindrà com a participants Isabel Bielsa, Cristina Bosch, Olga Pagès, Pilar Guich i Núria Vives. Les atletes hauran de cobrir una distància de 7.300 metres i la prova començarà a tres quart de dotze. El Girona Costa Brava tindrà dos representants més a Salamanca. L´equip júnior femení, amb Bàrbara Ramon, Sílvia Sarabia i Marta Poch; i el promesa masculí, repescat després d´estar en la llista d´espera, amb Diego Ribao, Jaume Quintana, Mohamed Jbilou, Jordi Fons i Àngel Pons. La cursa promesa masculina serà l´última del programa (13.20) amb un recorregut de 9.800 metres i la júnior femenina, la tercera (11.10) amb 5.300 metres. A banda dels quatre equips gironins, la vidrerenca Gemma Masnou serà una de les integrants de l´equip del JA Sabadell. Masnou va ser l´any passat novena en la seva categoria i 46a absoluta. “

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.