Girona tindrà per primer cop 4 equips a l´estatal de cros de clubs

0
765

“L´atletisme gironí tindrà per primer cop quatre equips en el campionat d´Espanya de cros per a clubs que es disputarà demà passat a Salamanca (Salas Bajas). La irrupció del Girona Costa Brava s´ha fet notar i tres equips d´aquest nou club competiran a Salamanca (sènior i júnior femení i promesa masculí), a més de l´equip sènior masculí del GEiEG. El Girona Costa Brava, a més, serà un dels clubs catalans amb més presència i només el JA Sabadell, FC Barcelona i AA Catalunya estaran al seu nivell en nombre de participació. En categoria senior masculina, el GEiEG intentarà millorarà el 40è lloc de l´any passat a Tarancón però tindrà la baixa de dos dels seus millors fondistes: Pere Ruiz i Paco del Rio. El primer podria ser pare aquest cap de setmana mentre que el segon participarà en el campionat d´Europa de veterans de pista coberta. Els integrants de l´equip grupista són Joan Gil Pardo, Sergi Giménez, Àlex Jarabo, Dani Salvador, Jordi Mallol i Carles Molinet. El responsable de fons del GEiEG, Josep Maria Badosa, considera que l´objectiu del club gironí «ha de ser millorar el 40è lloc de l´any passat a Tarancón. Tenim dos baixes importants però en Pere tampoc va acabar l´any passat i crec que la resta d´atletes estan més forts que l´última vegada». La prova sènior masculina començarà a dos quarts d´una i s´haurà de cobrir una distància de 11.800 metres. El Fila Domingo Catalán és el vigent campió i equips com l´Adidas, Puma o Reebook també tenen opcions de victòria. En sènior femení, el Girona Costa Brava debutarà en un campionat d´Espanya de clubs. La nova formació gironina tindrà com a participants Isabel Bielsa, Cristina Bosch, Olga Pagès, Pilar Guich i Núria Vives. Les atletes hauran de cobrir una distància de 7.300 metres i la prova començarà a tres quart de dotze. El Girona Costa Brava tindrà dos representants més a Salamanca. L´equip júnior femení, amb Bàrbara Ramon, Sílvia Sarabia i Marta Poch; i el promesa masculí, repescat després d´estar en la llista d´espera, amb Diego Ribao, Jaume Quintana, Mohamed Jbilou, Jordi Fons i Àngel Pons. La cursa promesa masculina serà l´última del programa (13.20) amb un recorregut de 9.800 metres i la júnior femenina, la tercera (11.10) amb 5.300 metres. A banda dels quatre equips gironins, la vidrerenca Gemma Masnou serà una de les integrants de l´equip del JA Sabadell. Masnou va ser l´any passat novena en la seva categoria i 46a absoluta. “

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.